Iedereen herkent de warme auto tijdens de lange vakantie-rit van vroeger. Vertrokken vanuit de Achterhoek met jengelende kinderen op de achterbank en een zwetende chauffeur die dan maar het raam open zet waar, volgens hun moeder, de kinderen op achterbank weer ziek van worden. Tegenwoordig hebben we gelukkig airco, tenminste……… als die (goed) werkt.airco_frazer_knop

Het wil dit jaar echter nog maar niet vlotten met de zomer. De echte warme dagen, waar we met zijn allen zo aan toe denken te zijn, bleven vooralsnog uit, maar nu gaat het echt beginnen. De zomer is in aantocht.

Velen van ons hebben al plannen gemaakt om er weer met de auto op uit te trekken en vertrouwen op onze auto en met name op onze airco.
Onterecht en vaak onwetend denken we dat de airco altijd vanzelf werkt en de auto koel houdt, maar niets is minder waar, want zeker een airco behoeft een jaarlijks onderhoud.

Airco onderhoud

Airco in uw auto is niet onderhoudsvrij. Onder andere verliest de airco ieder jaar ca 10% aan koudemiddel en kan de druk in het aircosysteem afnemen. Ook kan een airco gaan lekken, waardoor hij bijgevuld moet worden.autobedrijffrazer_servicebalie Tot slot kan het airco systeem wat onprettig gaan ruiken, maar dit is met een reinigingsbeurt makkelijk te voorkomen en/of op te lossen.

Wilt u net zoveel vertrouwen hebben in uw airco als wij die hebben in het mooie weer, dan doen we graag de aanbeveling om even bij ons in Ulft langs te rijden, zodat we uw airco kunnen controleren en jengelende kinderen voorkomen.

Wij wensen u vanuit Ulft alvast veel plezier tijdens uw prettige en vooral koele vakantie.


AANBIEDING:

-Algehele onderhoudsbeurt aircosysteem: van € 99,95 nu voor € 75,00
-Reinigen aircosysteem : van € 34,95 nu voor € 25,00


 


Delen via Social media


Delen op Facebook! Delen op Twitter! Delen op Google Plus! Delen op LinkedIn!

Ga terug