Helaas zijn er altijd garages die sjoemelen met de juiste kilometers van aangeboden auto’s. Ondanks dat gesjoemel met de kilometer teller een actueel probleem is moeten we ook concluderen dat het gelukkig de minderheid is die dat doet. 

De meeste universele autobedrijven voldoen namelijk aan alle normen en zijn aangesloten bij controlerende instanties waardoor ze het predicaat “erkend autobedrijf“ hebben gekregen. Deze autobedrijven kunnen u haarfijn en onderbouwd aangeven wat zij allemaal (moeten) doen om uw auto 100% gegarandeerd en betrouwbaar aan te bieden en te leveren.

Dat betekent niet alleen dat de kilometerstand klopt, maar ook dat de auto technisch van top tot teen is gescreend en onderhouden.

Graag geven we u als Autobedrijf Frazer aan waarop u kunt letten en wat wij allemaal doen om een 100% gegarandeerde aankoop overeen te komen:

  • Koop uw auto niet via marktplaats en/ of bij handelaren, maar bij een erkende Bovag universeel autobedrijf!
  • Wij kopen de auto’s voor onze klanten uitsluitend bij betrouwbare  merkdealers en niet bij handelaren, welke minder op betrouwbaarheid zijn te checken!
  • Dit kunt u controleren door inzage van de aankooppapieren.
  • Wij nodigen u desgewenst uit om uw auto en documenten zelf te controleren op de locatie van de verkopende dealer! Reis daarom desgewenst mee naar de verkopende merkgarage.
  • Controleer via Bovag de status van de auto, want alle betrouwbare en gecontroleerde auto’s staan daar geregistreerd.

Hebt u toch nog vragen? Neem gerust contact op wij informeren u graag!

Charles Frazer & Silvan van Aken


Delen via Social media


Delen op Facebook! Delen op Twitter! Delen op Google Plus! Delen op LinkedIn!

Ga terug