Wij volgen Rick in het spoor van KIKA, volgt u ons mee?

Het schrikbeeld van elke ouder is dat zijn/haar kind kanker krijgt. Direct denken we dan: Daar moeten we wat voor doen…… maar wie doet wat?
Recent troffen wij Rick Kleinhesselink uit Ulft.
Rick gaat de marathon van New York lopen om daadwerkelijk en letterlijk in actie te komen voor KIKA. Hij wil met zijn acties zoveel mogelijk geld bijeen brengen om het lot van kinderen met kanker in goede handen te leggen
Wij helpen hem daarbij, niet alleen met geld, maar zeker ook met het creëren van aandacht. Daarom vragen wij u dit bericht massaal te LIKEN en DELEN.

Alles draait om geld!!

Bovenstaande titel is geen vriendelijke titel, maar bij goede doelen zoals deze draait het uiteindelijk toch om geld. Onderzoek naar genezen en voorkomen van kinderkanker is erg kostbaar. Rick organiseert met groot enthousiasme allerlei acties voor dit doel, maar soms denken we dat hij het uiteindelijk doel, VEEL GELD VOOR KIKA, weleens uit het oog verliest.
Recent zijn we daarom eens bij hem langs gegaan en hebben we hem gevraagd de centjes eens te tellen en ik kan uw verzekeren dat u zich niet ongerust hoeft te maken en dat de financiële thermometer bij Rick aardig stijgt. Om de actie niet te remmen is hij wat voorzichtig met bedragen, maar met de bekendmaking van het resultaat van de recent gelopen sponsorloop bij obs de Woelwaters, wil hij ook wel graag een tussenstand melden van het tot nu toe opgehaalde bedrag.
De fantastische opbrengst van de sponsorloop obs de Woelwaters: € 5333,-
DE TOTALE TUSSENSTAND tm 16 mei : € 10.519,53

Namens Rick en KIKA hartelijk bedankt alvast voor deze geweldige cijfers, maar blijf s.v.p. allemaal actief, want de actie loopt nog tot 4 november 2018. De dag dat Rick de marathon van New York loopt. Aan autobedrijf Frazer zal het zeker niet liggen. voor meer informatie: www.rickrentvoorkika.nl

 


Delen via Social media


Delen op Facebook! Delen op Twitter! Delen op Google Plus! Delen op LinkedIn!

Ga terug