Wij volgen Rick in het spoor van KIKA, volgt u ons mee?
UPDATE 1: april 2018

Het schrikbeeld van elke ouder is dat zijn/haar kind kanker krijgt. Direct denken we dan: Daar moeten we wat voor doen…… maar wie doet wat?
Recent troffen wij Rick Kleinhesselink uit Ulft.
Rick gaat de marathon van New York lopen om daadwerkelijk en letterlijk in actie te komen voor KIKA. Hij wil met zijn acties zoveel mogelijk geld bijeen brengen om het lot van kinderen met kanker in goede handen te leggen. Wij helpen hem daarbij, niet alleen met geld, maar zeker ook met het creëren van aandacht. Daarom vragen wij u dit bericht massaal te LIKEN en DELEN.

Voor meer informatie:   www.rickrentvoorkika.nl

 

Even voorstellen:
Ik ben Rick Kleinhesselink, 33 jaar oud en ik woon in Ulft. Ik ben samen met Aafke en we hebben een dochter Saar van 5 en een zoontje Teun van 4. En een hond, Puck, tevens mijn ex-trainingsmaatje (sinds kort is ze gepensioneerd). Ik werk voor stichting Estinea dit is een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking.
Je komt me regelmatig tegen met mijn sportschoenen aan, de ene keer loop ik hard, de andere keer tref je me op de survivalbaan.
Kortom; een doodnormale Achterhoekse jongen met een passie voor sport.
Als vader ben ik me bewust dat ik heel dankbaar mag zijn met twee gezonde kinderen. Helaas is dit niet voor ieder kind het geval en worden nog veel kinderen worden oneerlijk getroffen door deze vreselijke ziekte. Nog steeds verliest 1 op de 4(!) kinderen deze strijd. Laten we daarom KIKA helpen richting hun doel van 95% kans op genezen. Vooral voor kostbaar onderzoek is veel geld nodig en ik hoop hier met acties en het lopen van de marathon van New York een steentje aan bij te dragen.
Charles Frazer en Silvan van Aken van Autobedrijf Frazer, zelf vaders van 3 en 2 kleine kinderen, hebben zich recent spontaan gemeld en gevraagd of ze me konden helpen in het behalen van mijn doel. Naast de ruime financiële steun die Frazer doneert kwamen we tot de conclusie dat vooral ook aandacht voor mijn actie erg belangrijk is. Door veel aandacht te creëren informeer je veel mensen en zal de financiële steun van zelf komen. In goed overleg hebben we daarom elkaars krachten gebundeld en loopt de actie erg voorspoedig. Mijn doel is ons doel geworden en daar ben ik ontzettend blij mee.
Sportieve groet van Rick

Komende ACTIES en lopende zaken:

-20 april; sponsorloop kinder van basisschool de Woelwaters.
-22 april; deelname aan halve marathon van Enschede.
-22, 23 en 24 juni; met KIKA promotiestand op Farm en Country Fair te Aalten
-promotie acties voor meer aandacht voor de KIKA i.s.m. autobedrijf Frazer.
-trainen-trainen en trainen


Delen via Social media


Delen op Facebook! Delen op Twitter! Delen op Google Plus! Delen op LinkedIn!

Ga terug