KOM, ERVAAR EN VERGELIJK.

Het onderstaande is geen aanval op de merkdealer, maar uitsluitend het kenbaar maken van een onwetendheid, waardoor u als autobezitter meer aanbod en dus vergelijkingsmateriaal krijgt in kwaliteit en prijs voor het onderhoud van uw auto.
Wij nodigen u daarom uit te ervaren dat kwalitatief gelijkwaardig onderhoud goedkoper kan. Uiteindelijk kiest u als klant waar u uw auto laat onderhouden.

Veel autorijders zijn MERK gebonden, maar betekent dit v.w.b. het onderhoud ook GARAGE gebonden?

U herkent het vast. U koopt een nieuwe auto met bv. 6 jaar garantie en denkt daardoor, voor het onderhoud aan uw auto, ook minimaal zo lang gebonden te zijn aan de garage. Dit omdat u bang bent dat anders de garantie verloopt en dat een merkloze garage niet de geavanceerde (meet)apparatuur heeft voor het juiste onderhoud.

Wellicht was dat vroeger zo, maar als autobedrijf in zeer jonge, hoogwaardige top-occasions worden, voor een optimale bedrijfsvoering, ook aan onze garage andere onderhoudseisen gesteld dan voorheen. In onze werkplaats werken tegenwoordig uitsluitend goed opgeleide monteurs die werken met o.a. de nieuwste technieken en apparatuur, waardoor ze vakkundige diagnoses op dealerniveau kunnen stellen en verwerken.
Vanzelfsprekend wassen wij uw auto gratis tijdens een onderhoudsbeurt en zorgen wij voor vervangend vervoer of bedienen u middels een ophaal en wegbreng service.

Persoonlijke begeleiding en uitleg staan centraal.

Wij doen niets zonder u vooraf te informeren en treden bij aangetroffen gebreken tijdens bv. een APK keuring altijd telefonisch met u in overleg inzake uitvoering en kosten. Desgewenst wordt achteraf de transparante factuur met u doorgenomen en besproken.
Belangrijk is ook dat uw garantie niet in het geding komt. Als vakkundige garage/autobedrijf mogen we de
onderhoudsboekjes net als een merkdealer ondertekenen.

Wij zorgen voor betaalbaar rijplezier.

KOM, ERVAAR EN VERGELIJK.


Delen via Social media


Delen op Facebook! Delen op Twitter! Delen op Google Plus! Delen op LinkedIn!

Ga terug