Autobedrijf Frazer heeft persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. In dat kader laten we u daarom graag kennis maken met de mensen achter het vaak al jarenlange vertrouwde gezicht.

Door aanhoudende groei heeft autobedrijf Frazer recent zijn monteursbestand uitgebreid met Maik Vredegoor uit Ulft.

Voor Maik is er nog geen jarenlange carrière bij Autobedrijf Frazer te beschrijven, maar in het bijna halve jaar dat hij er inmiddels als nieuwe monteur al weer werkt voelt het al wel als heel vertrouwd.

Samen met Marieke heeft Maik twee kinderen en daarmee is naast thuis wat klussen en links en rechts een potje zaalvoetbal tevens zijn grootste hobby genoemd. Het gezin staat bij Maik centraal.

Maik heeft , voordat hij bij Autobedrijf Frazer in dienst is getreden 3 jaar bij de RDW (vroeger: Rijks Dienst voor het Wegverkeer. Tegenwoordig: Dienst Wegverkeer)
gewerkt. Hij had hier de taak om steekproefsgewijs de uitgevoerde APK keuring op juiste uitvoering van regels te controleren.
In deze op zich interessante job miste hij het vakgericht sleutelen. Ook het wat statische patroon van werken en het gemis van dagelijks contact met collega’s waren reden om toch weer het traditionele monteurswerk, waarin hij voorheen reeds 10 jaar ervaring had opgedaan bij autobedrijf Groot in de Heurne, op te zoeken.

Deze zoektocht van hem en ook Autobedrijf Frazer bracht beide partijen bij elkaar.

Maik ervaart het autobedrijf als een mooi en goed georganiseerd bedrijf. “Niet alleen worden er mooie, vaak jonge occasions verkocht, maar ook het onderhoud staat op hoog en deskundig niveau”, aldus Maik.
Hij ziet zijn ervaring als monteur, maar zeker ook zijn ervaring als APK leermeester als toegevoegde waarde voor het bedrijf . “In de normen en regels bij APK keuringen heeft elke garage wel eens zijn vragen en twijfels en deze kan ik beantwoorden en wegnemen.”
Dit komt ook de klant weer ten goede. Maik heeft er zin in en we wensen Maik dan ook erg veel plezier en succes in zijn nieuwe omgeving.

 

 


Delen via Social media


Delen op Facebook! Delen op Twitter! Delen op Google Plus! Delen op LinkedIn!

Ga terug