Bij Autobedrijf Frazer werkt een voetballer die zijn vrienden belangrijker vindt dan een topclub.

Autobedrijf Frazer heeft persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. In het kader van 105 jaar Autobedrijf Frazer laten we u daarom graag kennis maken met de mensen achter het jarenlange vertrouwde gezicht en met name hun soms verrassende hobby(s).

CAS DE NELING (junior verkoper)

“voetbal is een teamsport, dus: afzeggen bestaat niet”.

Hoe belangrijk en leuk Cas een potje voetbal vindt blijkt wel uit het feit dat hij mijn afspraak, die ik hem ‘s middags nog heb bevestigd, is vergeten. Hij ontvangt me met zijn voetbaltenue aan en in mijn naïviteit vind ik dat heel attent, maar de reden was dus even anders. Cas wilde gaan voetballen met “de jongens” in de sportzaal van Varsselder. Cas de Neling - Frazer

Cas is begonnen als vakantiekracht (“mijn vader was klant bij Frazer en we waren vroeger de buren van Charles, mijn huidige baas”) en werkt nu ca. 2,5 jaar bij Autobedrijf Frazer en volgt nog 1 dag in de week de studie verkoopmanager mobiliteitsbranche op het Aventus in Apeldoorn.
Hij is meer een man van de praktijk, want na de HAVO, waar hij het diploma gehaald heeft, heeft hij zijn vervolgstudie aan de H.A.N. in Nijmegen afgebroken.
Als autoverkoper in opleiding probeert hij nu zijn kwaliteiten als autoverkoper bij Autobedrijf Frazer in Ulft te ontwikkelen. “ Het werk is trouwens ook mijn hobby” voegt hij enthousiast toe.

Cas de NelingAls behendige linksbuiten en tevens jeugdtrainer heeft Cas de sportieve plek al wel gevonden. Cas speelt met veel plezier in het 1e elftal van voetbal vereniging GWVV (Geel-Wit-Varsselder-Veldhunten).
Cas (20 jaar) heeft tot aan zijn 16e jaar bij SDOUC uit Ulft gevoetbald, daarna is hij met diverse voetbalvrienden uit zijn toenmalige A-junioren elftal overgestapt naar GWVV.
“Gezelligheid en een goede teamgeest vind ik erg belangrijk en dit heb ik de afgelopen 4 jaar bij GWVV gevonden”.
Dat SDOUC op een hoger niveau speelt steekt hem niet zo. Op de vraag of hij naar een topklasse vereniging (b.v. Silvolde) zou gaan als deze hem vroeg gaf hij na enig nadenken dan ook een duidelijk antwoord: “ Punt 1 bellen deze niet, want ik ken mijn kwaliteiten en ik weet mijn plek en ben nog lang niet klaar met GWVV. Punt 2 laat ik mijn medespelers niet zo maar in de steek. Ik ben loyaal aan mijn team en vereniging en ook al schiet ik er elk jaar 20 in, en belt Silvolde opnieuw, zal ik nog heel sterk twijfelen.”

Cas is een jongen met gepaste bescheidenheid en is een echte teamspeler en liefhebber. Afzeggen voor een training of oefenwedstrijd vindt hij zelfs al lastig en hij heeft daarbij dan het gevoel dat hij iets mist.
Hij is erg blij met zijn vriendin, maar als hij echt moet kiezen tussen een competitie wedstrijd of een weekendje uit met de familie dan staat voor hem de keus vast: “voetbal is een teamsport, afzeggen bestaat dus niet, voor mij niet en voor niemand niet”.


Delen via Social media


Delen op Facebook! Delen op Twitter! Delen op Google Plus! Delen op LinkedIn!

Ga terug