Harmonie Ulft wil kinderen op jonge leeftijd al stimuleren muziek te maken en ze daar in bij staan met benodigdeIMG_6551 beschikbare middelen. We zijn daarom enorme blij met deze prachtige financiële bijdrage.

Op zaterdag 13 mei heeft de “Autobedrijf Frazer wasdag 2017” plaatsgevonden. Bij een heerlijke zonnetje hebben de leden van Harmonie Ulft in 2 wascabines ca 150 auto’s gewassen. De opbrengst van € 5,00 per auto kwam geheel ten goede aan de jeugdafdeling van de Harmonie. De Harmonie had cakes gebakken en bracht uiteraard ook een stukje muziek ten gehore, zodat de dag letterijk en figuurlijk in IMG_6498 (1)harmonie verliep.

Verenigingen zien dat subsidies sterk teruglopen en op deze inter-actieve wijze kunnen vereniging en bedrijf elkaar versterken. Over en weer ontstaat er een betrokkenheid, samenwerking en interesse voor elkaar met als uiteindelijk doel het vergaren van een geld. Het totale bedrag dit jaar was € 872,50 waar met name de jeugdafdeling van Harmonie erg blij mee was. foto met cheque


Delen via Social media


Delen op Facebook! Delen op Twitter! Delen op Google Plus! Delen op LinkedIn!

Ga terug