Als bijna 105 jarig full service auto bedrijf zijn we reeds jaren bekend en succesvol in de verkoop en het onderhoud van personen auto’s. Minder bekend, maar zeker niet minder deskundig zijn we echter ook in het onderhoud van campers , caravans, bedrijfswagens(klein en groot) en aanhangers.autobedrijffrazer_campers

Reeds voor vele camper en caravan bezitters verzorgen we sinds jaren, met name in deze voorjaarstijd waar de vakantiekriebels weer beginnen te komen, de benodigde onderhoud en reparatieservice.Voor diverse bedrijven in de regio verzorgen we, sinds lange tijd, tevens het onderhoud van hun bedrijfswagenpark.

Onze accommodatie is doelgericht geoutilleerd en gebouwd voor deze doelgroep en beschikt derhalve over de juiste afmetingen om dergelijke omvangrijke transportmiddelen te onderhouden. Het gebouw, bruggen, technische materiaal, meetapparatuur en gereedschappen zijn er op afgestemd om deskundig en professioneel op dit vlak te acteren.

Niet minder belangrijk is dat ons team, de basis van onze organisatie, ook de benodigde kennis, diploma’s en gespecialiseerde vakmanschap in huis heeft om terecht te mogen zeggen dat het begrip “autoservice” breder vertaald mag worden als dat de letterlijke vertaling dat doet.

Bent u nieuwsgierig naar alle mogelijkheden en tevens geïnteresseerd in een duidelijke en concurrerende offerte voor uw onderhoud aan camper, caravan, aanhanger en/of bedrijfswagen(s) kom dan gerust eens aan. De koffie is bruin.

Frazer meer dan autoservice alleen.

 


Delen via Social media


Delen op Facebook! Delen op Twitter! Delen op Google Plus! Delen op LinkedIn!

Ga terug