Gezien het feit dat anno 2019 gemeentes noodgedwongen steeds meer korten op subsidies en het bedrijfsleven minder scheutig is met sponsoring hebben verenigingen het financieel steeds lastiger. Zo ook de Ulftse Nachtegalen

Daarom heeft Autobedrijf Frazer uit Ulft een unieke actie bedacht om de succesvolle zangvereniging met een mogelijk, flink bedrag te ondersteunen.
Frazer: “ Nu betalen wij zonder directe tegenprestatie voor bv. een reclamebord, maar we willen de verenigingen meer bij de PR betrekken. Het is dan ook een interactieve actie, waarbij, in dit geval, de Ulftse Nachtegalen door een tegenprestatie haar eigen opbrengst bepaald.
Autobedrijf Frazer stelt daarvoor zijn wasstraat, met een capaciteit van ca. 150 wasbeurten per dag, beschikbaar en betaald alle kosten van de wasdag en PR.
De vereniging verkoopt de was-tickets en wast vervolgens de auto’s waarbij de opbrengst geheel voor de vereniging is met als hoofddoel de algehele uitstraling tijdens de concerten nog meer te professionaliseren. Autobedrijf Frazer profiteert van de ontstane reclame en zo snijdt het mes aan meerdere kanten.

Op zaterdag 1 juni a.s. verzorgen de dames van de Ulftse Nachtegalen de wasdag. Voorafgaand zullen zij in de voorverkoop voor €7,50 de was-tickets verkopen, zodat een mogelijke omzet van € 1125,00 kan worden gerealiseerd. Autobedrijf Frazer zorgt voor de hartelijke ontvangst en de koffie.

 


Delen via Social media


Delen op Facebook! Delen op Twitter! Delen op Google Plus! Delen op LinkedIn!

Ga terug