Wij volgen Rick in het spoor van KIKA, volgt u ons mee?

Het schrikbeeld van elke ouder is dat zijn/haar kind kanker krijgt. Direct denken we dan: Daar moeten we wat voor doen…… maar wie doet wat?

Recent troffen wij Rick Kleinhesselink uit Ulft, vader van 2 kleine kinderen en werkzaam in de zorg.
Rick is geen super sportman en hardlopen is niet direct zijn grote hobby, maar hij heeft de marathon van New York aangegrepen om daadwerkelijk en letterlijk in actie te komen voor KIKA. Rick wil met het lopen van de marathon zoveel mogelijk geld bijeenbrengen om het lot van kinderen met kanker in goede handen te leggen.

De passie en onbegrensde inzet van Rick hebben ons zeer geraakt en daarom hebben wij gemeend Rick te steunen. Naast sponsoring willen we hem vooral ondersteunen in aandacht voor zijn acties. Via onze promotie middelen willen we zijn ontwikkelingen graag volgen en met u delen.

Mocht u net zo geraakt worden als wij dan mag u uiteraard ook sponsoren(doneren kan via de website van Rick.), maar wij vragen u niet direct om geld. Het doel van onze ondersteuning is namelijk om zoveel mogelijk aandacht te krijgen voor KIKA en met name Rick. Een initiatief als deze kan nooit genoeg aandacht krijgen. Wij roepen u dan ook op dit bericht zoveel mogelijk te LIKEN en DELEN.

Alleen al deze steun helpt Rick enorm om zijn passie tot een groots resultaat te laten uitgroeien.

Helpt u ons Rick te helpen in zijn strijd tegen kinderen met Kanker?
Bedankt alvast namens Rick en KIKA, maar vooral alle kinderen met kanker.

Onze actie begint bij u als klant. Voor elke onderhoudsbeurt tussen 1 maart en 4 november 2018 doneren wij namelijk €2,00 per onderhoudsbeurt.


Delen via Social media


Delen op Facebook! Delen op Twitter! Delen op Google Plus! Delen op LinkedIn!

Ga terug